Date de contact Banca Transilvania, Relatii clienti, Call Center, Telefon

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari bănci din România, cu peste 2,5 milioane de clienți și o rețea de peste 500 de sucursale și agenții. Banca oferă o gamă variată de produse și servicii financiare, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii, inclusiv conturi curente și de economii, carduri de debit și de credit, credite de consum și ipotecare, investiții, asigurări, leasing și factoring.

Telefon Contact Banca Transilvania

Pentru a facilita accesul clienților la serviciile sale și la asistența oferită de echipa Call Center, Banca Transilvania a lansat mai multe numere de telefon dedicate, disponibile non-stop.

Gasiti detalii despre Banca Transilvania Contact, Relatii clienti, Call Center, Telefon in acest articol :

  • numărul de telefon al Call Center-ului BT, apelabil din orice rețea națională, mobilă sau fixă. Aici, clienții pot obține informații despre produsele și serviciile băncii, pot solicita diverse operațiuni sau pot raporta eventuale probleme .
  • numărul de telefon dedicat pentru românii din străinătate, care au nevoie de asistență în legătură cu produsele BT. Acest număr oferă și suport în limba engleză .
  • numărul de telefon al serviciului Self Banking, care permite clienților să acceseze informații despre conturile lor printr-un link trimis pe telefon.

Relatii clienti Banca Transilvania

Pe lângă numerele de telefon, clienții Băncii Transilvania mai pot lua legătura cu banca prin următoarele modalități:

  • Formularul de contact disponibil pe site-ul băncii, unde pot trimite mesaje sau solicitări referitoare la produsele și serviciile BT.
  • Aplicațiile BT24 Internet Banking și Mobile Banking, care permit clienților să efectueze operațiuni bancare online, în siguranță și comoditate.
  • Rețelele sociale Facebook, Twitter, Instagram și LinkedIn, unde banca postează noutăți, oferte și sfaturi utile pentru clienții săi.

Banca Transilvania monitorizează în timp real situația apelurilor în Call Center-ul său și afișează pe site-ul său numărul de clienți care discută deja cu operatorii, numărul de clienți care așteaptă să fie preluați și timpul mediu de așteptare. Astfel, clienții pot alege momentul cel mai potrivit pentru a suna la banca.