Sfaturi calatorie avion Aeroport Cluj

Continuam articolul cu cele 10 ponturi de calatorie

Folositi timpii de asteptare ca sa va miscati

Timpii de asteptare sunt ocazii perfecte pentru dezmorteala, plimbari, sau orice altceva pentru a contrabalansa orele petrecute in avion.

Asigurati-va ca ati localizati poarta urmatoare si verificati pentru siguranta ca zborul dvs. este la timp, inainte de a va plimba. Puteti verifica situatia zorului dvs. pe monitoarele situate pe intreg aeroportul in timp ce va plimbati. Credeti sau nu, unele aeroporturi au gradini interioare, expozitii de arta, scaune de masaj si chiar cinematografe. Explorati aeroportul pentru a va dezmorti. Corpul dvs. va va multumi mai tarziu.

 

Puneti cu dvs. o sticla de apa reutilizabila

Majoritatea aeroporturilor au dozatoare de apa potabila, astfel incat puteti umple o sticla dupa ce intrati in aeroport. Este important sa consumati multa apa pe parcursul zborului, deoarece oboseala si aerul reciclat pot sa cauzeze deshidratare. Avand o sticla de apa reincarcabila pe calatoria dvs. va fi probabil utila si veti economisi bani prin faptul ca nu trebuie sa cumparati sticle de apa din plastic de fiecare data cand sunteti insetat.

 

Imbracati-va in straturi

Valorile temperaturilor pot varia de la o caldura insuportabila si umezeala pana la ger arctic. Fiti pregatiti pentru ambele. Asigurati-va ca primul strat de haine in care stati pe durata zborului este cat se poate de confortabil. Sa aveti pregatiti un strat suplimentar sau doua pentru partea de sus.

Sosetele si o caciulita sunt intotdeauna utile in cazul in care zborul dvs. se termina dimineata, in special in acele zboruri de dimineata devreme.

 

Descarcati carti electronice, muzica si filme

WiFi la bord poate fi scump si lent, si nu toate traseele ofera divertisment in timpul zborului. Daca aveti un show preferat de televiziune sau un film pe care vreti sa il urmariti, descarcati-l inainte de imbarcare, pentru a putea sa il urmariti in timpul zborului. La fel in cazul cartilor electronice si al podcasturilor. Daca aveti Netflix, va permite sa descarcati filme si emisiuni pentru vizionare offline. Daca calatoriti frecvent cu un prieten, partenerul sau copiii dvs., va recomandam sa luati in considerare divizarea castilor, astfel incat sa puteti viziona impreuna. De asemenea, am Spotify Premium va permite sa ascultati playlisturile atunci cand calatoriti si offline.

 

Rezervati un loc de parcare intr-o parcare din zona aeroportului

Daca aeroportul se afla in alta localitate, probabil veti dori sa mergeti cu masina personala pana acolo. In acest caz este recomandabil sa aveti un loc de parcare in zona aeroportului. Parcarile din zona aeroportului ofera in general si transfer la aeroport, astfel ca nu mai aveti nici o grija. Este de dorit sa va rezervati locul de parcare din timp insa, mai ales in perioadele aglomerate de sarbatori sau vacante.

Daca zburati de pe Aeroportul Cluj, pensiunea Casa Canter situata la 5 minute de aeroport, va ofera parcare securizata, pe termen lung, a masinii, pana la intoarcere, si transfer aeroport gratuit, dus-intors.

 

Parcare Aeroport Cluj
Parcare Aeroport Cluj

 

Pentru rezervari locuri parcare aeroport Cluj rugam sa ne contactati la tel: 0744 562 080

Va multumim!